Post by tosubswomaba on Mar 6, 2022 13:08:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Научете немски - слушане и говорене ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Научете немски - слушане и говорене IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор монети ▞▞▞
▞▞▞ Научете немски - слушане и говорене 2022 version ▞▞▞
Потенциално страхотно приложение, добра идея за дизайн, но буренето с прекалено много реклами от всички посоки (отгоре, надолу, СРЕДНА, преди влизане, след излизане) не дава шанс дори да опитате проклетото нещо.
Страхотно приложение. Толкова се радвам, че го намерих. Не е твърде скъп за премиум версия, скоро ще закупя. Най-голямата част, дори и без премиум версията, все още получавате страхотни и полезни упражнения. Просто ми се иска да има начин да се забави част от звука, тъй като те говорят толкова бързо.
Това е много хубаво приложение за изучаване на немски език
Това приложение е наистина добро за разбиране на немски просто. Благодаря. Можете ли да добавите слушане на немски новини или кратки истории като в друго приложение porolingo?
Belajar bahasa Jerman - Mendengarkan Dan Berbicara Pendidikan hqd
Изтеглих много немски приложения преди, но това е превъзходно. Мисля, че ще бъде много полезно. Толкова съм развълнуван да използвам това приложение.
Това приложение е страхотно 😍 наистина е полезно и е най-добрият начин, който намерих да науча немски... най-доброто нещо, което обичам в него, са кратките истории ❤ и режимът на бавно четене, който улеснява правилното произнасяне на думите. ..
Използвах основната част досега и е наистина полезна.
наистина страхотно и лесно за разбиране, danke😁
Много хубаво приложение за изучаване на немски език
Не мога да възстановя покупката про версия след повторното изтегляне на приложението. Моля, помогнете ми
Много полезно и лесно!
Полезен
Изтеглих много подобни приложения на телефона си, но наистина нямам мотивация, но това приложение ме развълнува. Беше добре обмислено. Обичам го.
Аз съм начинаещ, открих, че това е добре за мен и се надявам, че мога да науча по-добре с помощта на това приложение.
Това е страхотно приложение, което можете да използвате, за да научите немски език
Всичко още не съм го закупил
това приложение е наистина невероятно и полезно, благодаря (~_^)
Това е толкова страхотно, че можете да получите страхотни резултати в това
Първата страница това, което ще видите. Моля, купете пълното приложение. Вторият, моля, оценете ни с 5 звезди. Третият малко съдържание (най-накрая). 4-то след 1 мс след 3-то някои реклами. Мисля, че това потребителско изживяване заслужава едно начало. ---- Мога да закупя пълната версия, но няма да го направя, ако смятам, че броят на изтеглянията и страницата за първокласен абонамент са по-важни от съдържанието. И моля, отговорете на въпроса: защо да купя професионалната версия? За да не виждате рекламите? По-лесно решение е да деинсталирате.
това е много ясно приложение за обучение..ich verstehe...danke
Много добро приложение за изучаване на немски vielen Dank
Много интересно и лесно за разбиране
Започва за нула време. Това е идеално приложение, за да знаете толкова много за нула време.
Това приложение е лудо, научих немски само за една седмица
Подредено!
това е прекрасно приложение, толкова полезно, както за говорене, така и за слушане... Страхотно приложение!
Страхотно приложение
Приятно приложение и лесно за използване
Добре д
Много лесен и полезен начин да научите немски..Благодаря
Много полезно за практикуване на важни фрази и разговори.
Това е страхотно приложение за изучаване на Германия. Много препоръчително! Лесен за използване и носителят на роден език говори много добре. Благодаря ти.
Това е невероятно приложение, много е удобно и лесно за използване
😍😍😍
Няма опция за немски език
Добре е да научите произношението
Мислех, че това приложение е полезно за изучаване на немски досега, но видях няколко пъти, че е толкова широко в езика.
Толкова е добър и достъпен.
Много е полезно
Много добро приложение.👍
Хм, защо виждам 18 в това приложение, изтеглям това приложение, за да науча немски, не как да науча секс, така че моля, изтрийте тези приложения, за да мога да дам 5 звезди
Обичам това приложение....най-лесният начин да научите и пишете Deutsch. Браво момчета.
Конвоите са ясни и с добро качество на звука. Много полезно приложение.
Слушането е много полезно за учене и процесът на учене в това приложение е много полезен💜💚💛💙
Много полезно приложение!
Принудителни реклами
التطبيق كويس جدا ولكن محتاج يكون اكتر تفاعل مثل تطبيق Cake لتعليم الالعليم اللتعليم اللتعليم اللتعليم التطبيق كويس جدا
AB Transformers آرکیڈ jfv
Най-доброто приложение. изпитите ми бяха там по немски n издържах заради това приложение, просто искам да кажа много благодаря...)))
Ще се радвам, ако можете да добавите албански към вашите езици.