Post by tosubswomaba on Mar 6, 2022 13:17:14 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dig Out! Gold Digger Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dig Out! Gold Digger Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa zdrojov hack ▞▞▞
▞▞▞ Dig Out! Gold Digger Adventure 2022 version ▞▞▞
táto hra ma bavila. kým nebol aktualizovaný. niektoré veci sú k lepšiemu, ale dokončenie výziev je teraz nemožné. predtým, ak ste zomreli, môžete sa vrátiť tam, kde ste skončili, teraz sa musíte dostať na kontrolný bod. je to blbé a nepáči sa mi to. ak sa to čoskoro nezmení, nechám svoju jednohviezdičkovú recenziu a hru vymažem.
Naozaj zábavná hra, v ktorej si zabeháte a nakoniec zomriete, no nenudí, pretože zbierate odmeny, vylepšujete a bojujete s bossmi a podobne. Aj hudba je super
Hra ma bavila. Bola to 5, ale nová aktualizácia ju vypustila. Nenávidím systémy života s odpočítavacími časovačmi. Takže teraz jednoducho nebudem hrať. Bude to sedieť na mojom telefóne mesiac nedotknuté, kým nevyčistím miestnosť a napíše sa, že som nepoužíval aplikáciu za mesiac.
Táto hra sa mi páčila predtým, než si ju aktualizoval, nezaujíma ma to ostatné, môj hlavný problém je život, jediný dôvod, prečo ti dávam 2 hviezdičky, je ten, že sa mi stále páči pôvodná verzia, ak chceš vezmi si životný systém a nechaj ťa ísť do nekonečna a vylepši si svoj krompáč za skutočné peniaze, ktoré máš, že táto hra by sa mi páčila oveľa viac možno potom jej dám päťku aj keď sa mi hra stále páči
Škoda, také smutné. Aktualizácia je jednoducho šialená. Ako mnohí iní, aj ja som rád hrával túto hru. Teraz, napriek tomu, že máte viac životov, je tu príliš veľa nepriateľov a to nie je zábava. Ťažko sa dostávam čo i len na druhý kontrolný bod. Nepáči sa mi, že musím ísť na kontrolný bod po kľúč. Kedysi som si aspoň raz za deň mohol „kúpiť úsporu“ a dostal som niekoľko kľúčov. Od aktualizácie som získal len pár kľúčov a niekoľko stoviek zlatých mincí, čo sa mi neoplatí za tých 950₩, aby ma zachránili.
Samotné hranie je celkom príjemné. Má to spád, ale tbh, len zriedka sa obťažujem čítať dialógy. Má všetky bežné povinné reklamy, aj keď mám pocit, že nedávno urobili reklamy agresívnejšími. Dal by som hviezdičku navyše, keby vás hra nenútila mať aktívne internetové pripojenie. A keby to nemalo povinné reklamy tak by som tomu dal inú.
Reklamy na hry môžu byť otravné
Táto hra je zaujímavá, zábavná a príjemná. Potom však zmenili hru. Teraz máte len 3 životy za 30 minút. Môžete zomrieť rýchlo za 3 životy a v hre sa nedostanete ďaleko. A buďte staviteľom otrokov pre každého. Už to nie je také zábavné ako kedysi. Chcú, aby ste si v hre kúpili mince a životy. Moje hodnotenie klesá z 5 hviezdičiek na iba 1 hviezdičku.
Prekvapivo zábavné. Hral som to len preto, aby som získal Visiore pre Final Fantasy Tactics, ale hra bola celkom príjemná. Reklamy boli len mierne otravné.
Bol som og v tejto hre. Veľmi sa mi páčila hra. Nie som tak šťastný, ako teraz žiješ. Aby ste to zlepšili, navrhujem, aby ste zvýšili počet životov, ktoré máte, a keď prvýkrát zomriete, dajte si možnosť reklamy alebo mincí, ale keď zomriete druhýkrát, požiadajte o mince. Áno, len nie som príliš šťastný zo smrti a života. Každopádne pokračuj v skvelej práci zimad
Je to zábavná hra, no nepríjemná je podľa mňa kombinácia úrovne výzvy s tým, že máte len tri životy, ktoré sa regenerujú každú polhodinu. Mohol som hrať len asi tri minúty, kým mi došli životy a musel som čakať hodinu a pol, kým sa mi doplnia životy.
Golf GPS Range Finder (Yardage & Course Locator) ስፖርቶች cpg
Mal by som dostať krompáč, keď zničím hroty, ale kvôli aktualizácii to už nerobí to, čo malo za následok, že som zomrel, keď som nemal!
Bola to dobrá zábava, ale teraz sú tam nejaké chyby! Kedysi sa stávalo, že určité nákupy odstránia nútené reklamy v tejto nepochybne skvelej hre typu Boulderdash, ale od tejto udalosti na Valentína to už neplatí. Existuje tiež množstvo porúch a chýb, ktoré spôsobujú, že sa hra pri teleportovaní alebo pri pokuse o sledovanie reklamy zablokuje. Tiež chcem, aby sa moje nevynútené reklamy znova vrátili!
Systém Lives je narušený a bráni vám naplno si užiť hru. Rýchla lišta pre schopnosti sa nachádza na ľavej strane obrazovky a nachádza sa v oblasti, kde by bol D-Pad. Príliš veľa reklám spôsobuje, že mám pocit, že vývojár skutočne *potrebuje* vaše peniaze. Nedávno som si všimol, že ovládacie prvky hry zamŕzajú, keď hrám, a kvôli tomu som prišiel o život. Naozaj som si myslel, že je to zábavné a náročné, ale už nie.
je to zábavná hra.. ale..teraz som mimo misie. len hovorí, že čoskoro príde viac.. viac života by bolo dobré. alebo možno zbierate diamant alebo niečo na roztočenie kolesa pre extra životy. možno dokonca obnoviť životy pri zvyšovaní úrovne. musí existovať kompromis. pridavky ma nebavia. sakra každý potrebuje zarobiť peniaze. ale ľudia nepozerajú prídavky, ak nemôžu hrať, pretože musia čakať na životy.
hra je návyková, aj keď frustrujúca svojou obtiažnosťou. vec, ktorá sa mi nepáči, je mať len 3 pokusy každú pol hodinu, keď stratím tieto 3 "životy" za menej ako 5 minút. to je 25 minút čakania na hranie 5 minút, pokiaľ nezaplatíte viac životov. nie veľa zadarmo k tejto hre ako stimul na zaplatenie.
Túto hru som si obľúbil a zatiaľ ju rád hrám.
Skúsil som dať tvojej hre druhý pokus, ale keďže nemôžem nič zabiť, pokiaľ na ňu niečo nespadnem, zomriem. Máte príliš veľa nepriateľov, ktorí vás zabíjajú alebo prenasledujú alebo vás prenasledujú, príliš veľa vecí, ktoré vás strieľajú alebo rozdrvujú, boostery sú vtip a navyše musíte nazbierať príliš veľa drahokamov, aby ste zabili šéfa.
Problémy s internetom, každý deň. Je to v bode, kedy nemôžem začať hrať, alebo ak hrám, stratím život kvôli vašim problémom s pripojením. Vážne uvažujem o odstránení hry.
Táto hra je mimoriadne zábavná a zábavná. Je škoda, že máme len tri životy, túto hru by som si užil podstatne viac, keby existovali spôsoby, ako získať srdce navyše. Možno truhlu, v ktorej dostanete srdce, alebo si pozrite reklamu na roztočenie kolesa, aby ste mali šancu získať viac sŕdc. S nádejou na zmenu, Wyatt
Skvelá hra, ale ku koncu sa opakuje a nudí. Keď sú zapnuté udalosti založené na interakcii, je to 5 hviezdičiek.
Teraz je naozaj zábavné hrať. Musíš sa baviť, pripomína mi to detstvo Mal som to, keď som bol malý, ale máš viac ako 5 sŕdc na hranie a ak to nechápeš, mal by si hrať nečinný streamer!!!
Bolo by možné, keď nie sme v hre, aby sa zastavil časovač pri vyhrávaní neobmedzených životov na toľko minút? Je úžasné vyhrať 1. miesto na 60 minút neobmedzeného života, ale nie je to skvelé, keď nemôžeme zostať pripojení k hre kvôli problémom s pripojením na vašej strane. Navyše ovládacie prvky sú citlivé, keď idem nahor a ide to dole alebo bokom.
Chýba mi, keď bola hra jednoduchšia. Asi pred 2 rokmi hra len málokedy zaostávala, hra mala jednoduchý, ale nie nabitý príbeh a nemala žiadne body na záchranu. Ak by ste urobili riskantný ťah, aby ste získali vzácny drahokam a potom zomreli, stále by ste boli odmenení. Je veľká škoda vidieť, aká oneskorená je táto hra, keď je postavená na reakčnom čase, vďaka čomu je prakticky nehrateľná. Chýba mi stará hra.
skvelá malá hra, ktorú kazí časovač životov. Chápem, že vývojár musí poskytnúť stimul na nákup meny, ale deaktivácia hry na pol hodiny, zatiaľ čo tiká časovač, ma len nahnevá a zníži pravdepodobnosť, že uskutočním nákup. Obmedzenie počtu životov na tri bol tiež mizerný krok - aj keď nebudete hodiny hrať, budete mať na prepálenie len tri. umiestnenie inventára na hrateľnú oblasť obrazovky bola zlá voľba dizajnu.
Táto hra bola veľmi zábavná, ale posledná aktualizácia so srdiečkami HRU TOTÁLNE ZABILA A ZABILA! :-( Zbavte sa systému srdcového života, aby sme hru mohli hrať znova dlhšie ako len pár minút!
Veľmi mätúce.Mám zabíjať netopiere. Jedného nalákal na hroty a ten explodoval. To sa nerátalo. Teraz nemôžem nájsť žiadne netopiere. Ale vždy je tu reklama na otvorenie truhlice vždy, keď zomriem. čo to robí? Netuším. Sú tam strieborné mince a zlaté mince a ak kto padne, vyrobí strieborné mince? Je to dobré? Balvany vás niekedy prenasledujú alebo nie v závislosti od toho, či má balvan dobrý alebo zlý deň. Pri prvom hraní sa stalo veľa vecí a nerozumiem drepu
Hra pre Android je náročná na reklamu, ak chcete urobiť pokrok, ale nejako hrám ďalej...je to zábava. Radšej by som však zaplatil za hru, ako by som si pozrel všetky videá. V tejto chvíli radšej hrám na PC kvôli reklame, aj keď to nie je také vyvinuté, pokiaľ ide o výzvy a sofistikovanosť. Čo nie je zábavné, sú časté pády a nová reklama na hazard.. nedáva „odmeny“ za sledovanie. Tiež by malo byť varovanie pre epileptikov. Niektoré úrovne sú super stroboskopické.
Nie je tam len jedna povinná reklama. Keď sa hra spustí, dostanete reklamu, ktorá mnohých odvráti. Potom sú tu truhlice a zlato. Musíte sledovať reklamy na korisť, ktorú by ste mali byť schopní získať bez ohľadu na to. A keď level skončí ďalšia povinná reklama. Či už to Zimad hovorí alebo nie, táto aplikácia by získala vyššiu hráčsku základňu, keby nebolo veľa reklám a keby sa v recenziách nepísalo: „Reklamy sa zastavia, keď uskutočníte nejaké nákupy“. Z ľudí doslova vyhrabávajú peniaze.
4/5 kvôli obmedzeným životom sa zmenia, ak sa počet životov zvýši. Tá hra ma naozaj baví, ale možno päť životov by bolo lepších ako tri... väčšina ostatných hier vám dá päť... len myšlienka.
Rovnako ako mnoho iných recenzií za posledných pár dní, aj nová aktualizácia SUVÁ!!! Páčilo sa mi, že som nemusel čakať na doplnenie svojich „životov“. A mimochodom, nedotkol som sa hry za osem hodín a získal som iba 1 život??? Tak úplne chromý!! Zbavte sa čakania na opätovné hranie!!!! S pozdravom VEĽMI nespokojný hráč
Parádna hra taka na oddych
Túto hru tak veľmi milujem. Je to také návykové, že keď mi to ukradlo pokrok po aktualizácii, nebol to veľký problém, pretože mi nevadí prerobiť questy. Som trochu neistý v otázke kontrolných bodov, pretože nájsť ich po dokončení úlohy je často problém. Nemôžem vám povedať, koľkokrát som prerobil questy, pretože som bol zabitý pred nájdením kontrolného bodu. Bez ohľadu na to sa stále vraciam, míňam peniaze, aby som získal viac životov a hrám, pretože to milujem!
Je to veľmi zábavné a je to veľmi jednoduché hrať. Milujem to!
Hru som absolútne miloval, kým nebola pridaná jedna z najnovších funkcií. Čo bolo pridanie sŕdc potrebných na začatie výkopu. Túto hru som hral dlho a teraz musím skončiť. Prečo by ste vzali nekonečnú arkádovú hru a pridali tieto ovocné doplnky? Nenávidel som aj pridanie funkcie mestskej budovy. Aspoň sa hra ešte dala hrať. Teraz, keď máte obmedzený počet sérií, je hra teraz považovaná za úplný kus vypredaného odpadu.
Túto hru som miloval až do nedávnej „aktualizácie“. Zmenili ikonu, aby sa zdalo, že ide o legitímnu aktualizáciu, keď jediným skutočným rozdielom je teraz, získate iba 3 životy, kým budete musieť zaplatiť. Mám úroveň 100 a LEN som zaplatil za odstránenie reklám, pretože sa mi hra páčila natoľko, že som ju mohol hrať, aj keď som nemal žiadne úlohy, ale teraz by som si to prial, pretože nebudem platiť aj pre životy. Je jednoduchšie nájsť inú hru. Aj kvôli príbehu si úlohy vyžadujú prácu. Potreba dvakrát vyrovnať, aby hippie mohol dostať stoličku, je trochu chabé. Urobte z toho niečo užitočnejšie alebo nech to bude trvať dlhšie.
Táto hra je taaaaaaaaaaaaaaaa miesta zábava, nie sú v nej žiadne doplnky a je veľmi jednoduchá 10/10 odporúčam
Tejto aplikácii by som dal rovno 5 hviezdičiek! Je to naozaj skvelá hra, baví ma vykopávať nejaké zlato a chrániť sa pred kameňmi a duchmi. Stále sa však snažím aktualizovať, trvá to dlhšie, ako som očakával, čo je také frustrujúce.
Je pekné, želám si, aby ste mali viac srdiečok, pretože je to trochu otravné, keď nemáte možnosť sledovať reklamu, ktorá by vám dala viac.
Milujem túto hru tak veľmi, že ju hrám dlho, roky, stále je zaujímavá a náročná a tak návyková!
DÁVAM TOMU 5, ALE KEĎ SOM PRED 2 DŇAMI UPRAVIL NOVÚ AKTUALIZÁCIU HRA SA NENAČÍTALA, hovorí Dig as Stop, Hrám niekoľko mesiacov Prosím, vyriešte tento problém Ďakujem
Po veľkej aktualizácii je hra zničená. Zvyšovanie úrovne krumpáča (energie) trvá večnosť, nie je možné nájsť oceľ, zábavná náhodnosť možnosti vstúpiť z každého slotu zmizla. Predtým som trochu investoval (skutočné peniaze), teraz je nastavenie hry príliš zložité a chamtivé so zbytočnými vylepšeniami. Časovo náročné animácie nemôžete preskočiť
Hra sa mi naozaj páči, ale keď som si kúpil „čierny piatok“, predpokladalo sa, že získam 90 minút neobmedzených životov, no skončilo to asi po 20 minútach. Sťažnosť bola odoslaná a zatiaľ som nedostal odpoveď. Hodnotilo by sa vyššie, keby získanie životov netrvalo tak dlho, 30 minút je trochu dlhá doba.
Skvelá hra, ale už ju nemôžem hrať. Načíta sa len do 1/4 cesty a potom sa zasekne. Kedysi som to hrával a bolo to Aaawwwssoommee
Som nesmierne rád, že oprava tejto hry, ktorá ma veľmi dlho bavila, bola konečne nainštalovaná. Držím späť jednu hviezdičku za stratených niekoľko týždňov hracieho času pri čakaní na funkčnú aktualizáciu. Inak som rád, že som späť. 😀
Zábavné, ale... trvá to príliš dlho, kým sa obnoví život, až smiešne.
Nesprávne speňaženie. Hra pôsobí nevítane a obmedzuje. Je to zábavný koncept, ale pôsobí chladne a bez radosti. Zo systému životov je celkom jasné, že v skutočnosti nechcú príležitostných hráčov a chcú len využívať konzistentných míňateľov. Ale pozri; ak tak otvorene nechceš, aby som hral tvoju hru, tak nebudem a určite nebudem platiť za toto privilégium. Bohužiaľ, ale rýchlo odinštalované.