Post by tosubswomaba on Mar 6, 2022 13:20:19 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ylands ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ylands IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge resurse ▞▞▞
▞▞▞ Ylands 2022 version ▞▞▞
Povezao sam svoj Steam račun s Bohemia Interactive računom. I moram vidjeti stvari koje sam kupio u trgovini na svom računalu. Ali gdje je, dovraga, DLC za istraživanje koji sam platio? To je ono što želim unakrsno igrati s prijateljima!
Uredi: Prestao raditi, voziti se biciklom na "početnom otoku. Barem ti još uvijek može prodati pristup cijeloj igri i uzeti tvoju e-poštu, zar ne? 😂. Šteta. Zato što je zabavna igra, a PC igra je izvrsna. Želim igraj ovu igru u pokretu i ona mi više ne dopušta. Molimo popravi.
Ylands Pakikipagsapalaran hke
Sviđa mi se to je tako cool kupiti igru sada plz je takooooo dobra!
Hvala
dobro, ali ne i istraživanje
Stvarno se nadam da ćete objaviti mobilnu verziju uređivača. Volim stvarati igrice. Zbog toga koristim samo PC.
Neće se učitati na moj telefon imam notu 10 plus??
Dodajte način preživljavanja plzz
Jako volim ovu igru.
Pa samo zbog toga nisam dobio splee and blurp with exploration mode LoL!! Žao mi je što je dobro.
U ovom trenutku vaša je tvrtka poznata po izradi mobilnih igara koje se ruše ili zaustavljaju jedini način na koji je to stvarno popravak brisanje igre i ponovno instaliranje ponekad čak ni ne rade Pokušao sam pokrenuti igru jednostavno se prestaje učitavati
Kad uđem u igru i želim izaći ali ne mogu, problem je što desna strana ne radi, možeš li to popraviti molim te 🥺
Jared Trezer je noob, ova igra je dobra, ali slažem se s načinom preživljavanja i vodičem
Igra pješčanika za gradnju poput minecrafta
Upravo sam prvi put igrao ovu igru i ostavila je loš dojam. Kada pokušam stvoriti račun, web stranica se izravno ruši kada označim 'ja nisam robot'. Koliko god se vremena trudio, dobijem isti rezultat. Popravite ovo brzo
Ne ulazite u igru. Igra se srušila i kontrole su loše
Nisam se mogao prijaviti nakon što sam prijavljen....onda treba dodati otvoreni svijet.....
Lijepo je ali ne mogu igrati explore😔
Molimo preuzmite
F..k ovu igru želim pjevati s mojim gogel računom isaid je pustio, ali odvedi me na stranicu i rekao daj dok računaš i prođi daj im moj račun i sve osim stranice je rekao uradi to opet svoj račun i onda je stranica stala onda daj moj Facebook račun i što se događa igricu f..k dap
Ovo je najjada igra i. Svijet I toliko je dosadan da ima samo mali otok i samo malu kuću bez TV-a
Lijepo
Beskorisno je 🤣 Ne radi ni u jednoj igrici
Slušaj, ne dopušta mi da povežem svoj račun kad dobijem opciju, izgleda da niti jedno od ovih nije valjano. Možete li to popraviti?
Dobra igra
Ylands Приключенски gyi
Dobro, sada pravim Roblox i minecraft baš kao gmod
Iskreno, to je sjajna igra, samo zapamtite Clouuds Volim te!
Vcool
Ova igra je super, samo tako nastavite
Zgrabite novac
Bolji roblox
روعة
ocjenjujem to kao četiri jer ne možete istražiti više svjetova
Molimo napravite offline online sustav
Ne mogu se prijaviti
Samo neka igra bude plaćena
Dodajte nove stvari poput lopate za kopanje i novi vikinški brod
Sviđa mi se ova igra
Jako lijepa igra
Galaxy Invaders: Alien Shooter እንቅስቃሴ ያለባቸው asud
Možete li dodati izvanmrežni ulaz za offline igrače. 10/10 ocjena
Koja je svrha broda Ako nema istraživanja ili beskonačnih zemalja?
Malo izbaciti iz igre sveukupno je fina igra Zabavljam se graditi
Popravi to za moblie tablet jer ne radim i nikad se ne mogu igrati dok se ne popravi igra se mora ažurirati ili nikad neće dobiti 1 zvjezdicu zbog nedostatka ili popravljanja
Ylands Macera Oyunları kry
Osjetljivost je toliko visoka da mogu igrati ječam
Sjajno i puno kreativnosti
grozno za igranje. sranje
Grafika igre ima problema s adreno GPU-om.